Zasedání lesní komise ve věci vyhlášení radostné soutěže

Když se v lese něco důležitého projednává, musí zasednout lesní komise. A jelikož vyhlášení radostné soutěže je věc velmi důležitá, sešla se Liška Zrzavá, Sova Moudrá a Medvěd Bručoun na palouku. Z tohoto setkání vznikl zápis, aby bylo všechno zaznamenáno jak se patří. A jelikož má tuto činnost vždy na starost Medvěd Bručoun, nemusíte se bát, že byste se u jeho čtení nudily ;).

Zdroj


Zápis ze zasedání lesní komise ve věci vyhlášení radostné soutěže

Datum: 5. 12. 2013
Místo: palouk na mýtině
Předseda lesní komise: Sova Moudrá
Zapisovatel: Medvěd Bručoun
Ostatní účastníci: Liška Zrzavá



Sova Moudrá: "Vítám Vás na dnešním zasedání ohledně vyhlášení radostné soutěže. Body dnešního programu budou: zhodnocení připomínek od zúčastněných čtenářek, návrhy řešení, návrhy na způsob vybrání vítězek, losování a vyhlášení. Prosím o pozornost k tomuto důležitému tématu, takže Liška si laskavě přestane lakovat nehty a Medvěd tajně ukusovat svačinu pod stolem!"

Liška Zrzavá: "Já bych chtěla hlavně vyzdvihnout, že čtenářky vyjádřily velkou podporu liščímu blogu, pochválily, co se dalo a udělaly mi obrovitánskou radost!"

Medvěd Bručoun: "Milá Liško, být Tebou, tak se přestanu chvástat, ono by Ti taky mohlo nasněžit do čumáku, když ho budeš nosit vysoko :P. Navíc bych chtěl podotknout, že čtenářky nejen chválily, ale měly také nějaké připomínky k blogu liščímu!"

Sova Moudrá: "Nerada to přiznávám, ale Medvěd má pro jednou pravdu. Prosím tedy o zápis jednotlivých připomínek a také o vyjádření Lišky. Nemůžeme přece nechat čtenářky bez odpovědi, jak by k tomu přišly, když se tak snažily!"

Liška Zrzavá: "Samozřejmě jsem si toho vědoma. Ukázalo se, že návštěvnice lesa nejsou vůbec žádné béčka! Dokázaly přispět návrhy, které nebudou opomenuty! Zde je jejich znění i s mými odpověďmi:

Claire by se líbilo, kdyby se na blogu objevovaly šmírovací příspěvky. - Není problém! A můžu prozradit, že v nedávné době se nějaký podobný v lese objeví ;).

Anna Ananaska si přeje, abych psala častěji. - Bohužel bych strašně chtěla, ale s pracovním vytížením se mi to nedaří :(. Snažím se ale dodržovat alespoň rytmus tří článků za týden.

An. podotkla, že zlobím, páč objevuji zajímavé věci a ona je musí kupovat. - Jo, tak to má milá An. smůlu. Páč ona je stejně ráda, že si něco nového koupí, jenom to pak svádí na mě :P.

Driecnaslecna navrhuje, abych přidala seznam značek, o kterých píši. - Velmi přínosný nápad! Okamžitě jdu zjišťovat na naše lesní AJTÝ oddělení, jak se taková věc vyrábí ;).

Další věcí, kterou určitě ajťákům zadám za úkol je připomínka od Bashi. - Na zvětšení šířky plochy se zapracuje! Alespoň uvidíte větší liščí fotky!

Evelína je holka mlsná a šmakují jí houby. - V lese máme hub dostatek a my nejsme žádná banda sobecká! Tudíž posíláme Evelínce plný koš pravých hřibů na vynikající smaženici.

Zdroj

Nikola Petříková, zvědavka jedna, by chtěla vidět liščí tvář. - Z důvodu menšího zachování soukromí své fotky zveřejňovat nechci, ale něco se už dalo odkoukat z liščího FB ;).

Clover mi připomenula úvodní obrázky lišek z počátečních příspěvků. - Jasně, že budou! Ostatně začínáme už dnešním zasedáním, jak jste si mohly všimnout. Moc mě tato připomínka potěšila, protože jsem nevěděla, jestli má smysl s těmito kresbičkami pokračovat.

By-Moni a Dee mě konečně dokopaly k tomu, abych udělala logo blogu. - Mám to v plánu už od začátku blogování. Ale pořád jaksi nebyl čas, že ... ehm ... napravíme!"

Medvěd Bručoun: "No jasně, kdyby sis furt nelakovala nehty a nelítala po drogériích, tak už máš tyto věci dávno hotové :P. A doufám, že si uvědomuješ, že když jsi to teď tak veřejně slíbila, tak to taky musíš splnit! Si to osobně pohlídám!"

Sova Moudrá: "Okamžitě se, Vy dva, přestaňte pošťuchovat a začněme vymýšlet, jaký systém losování zvolíme! Čtenářky už jsou určitě napnuté jak kšandy, která že si odnese nějaký ten dárek."

Liška Zrzavá: "Tak na tohle jsem myslela, abyste věděli! Možná se komentující divily, že jim na jejich krásná slova neodpovídám (a že jich bylo fakt moc!). Červenala jsem se z toho až na zadku. Ještě jednou moc děkuji za podporu, bez Vás by les nebyl to, co teď je! No ale abysme se dostali k jádru věci, tak jsem neodpovídala na komentáře proto, aby mohly být výherkyně vylosovány podle přiřazeného čísla ;)."

Medvěd Bručoun: "A kde ty čísla jako máme vzít?"

Sova Moudrá: "Když se nad tím zamyslím, tak to není vůbec špatný nápad! Potřebujeme získat tři čísla, podle kterých vybereme tři výherní komentáře. Pojďme tedy počítat. Navrhuji následující postup: vezmeme důležitá data a sečtěme jednotlivá čísla, ze kterých vyjde číslo výherní. Co Vy na to?"

Liška Zrzavá: "Sovičko, já jsem věděla, že jsi moudrá, ale tohle je fakt geniální nápad. Navrhuji, aby se zohlednilo datum prvního příspěvku na blogu, dnešní mikulášské datum a počet všech zveřejněných článků, což?"

Sova Moudrá: "Dobrá tedy. Medvěd začne počítat. Datum prvního příspěvku je 11. 8. 2013, dnešní mikulášské datum 5. 12. 2013 a počet článků 54."

Medvěd Bručoun: "A proč jako zase já? Jsem si nevzal kalkulačku :(. A prstíky na tlapě mi na to nestačí ... No tak teda jo ... Se zamyslím. Takže 1 + 1 + 8 + 2 + 0 + 1 + 3 je 16. A 1 + 6 je 7."

Liška Zrzavá: "Hlavní cenu - velký balíček s vlasovou kosmetikou, kosmickým šátkem a čajem vyhrává komentář číslo sedm EVINA!"


Medvěd Bručoun: "Mezitím, co tady Vy dvě radostně skáčete, že jste udaly první cenu, jsem velkým úsilím spočítal výsledek data mikulášského. Hleďte: 5 + 1 + 2 + 2 + 0 + 1 + 3 je 14 a 1 + 4 je 5."

Sova Moudrá: "Ano, Medvěde, jsi velmi šikovný! A kdo že to má pětku? ANNA ANANASKA! Ta si ale neurčila, který z balíčků by chtěla, takže počkáme na další vítězku a podle ní se rozhodne, žádné jaképak copak!"



Liška Zrzavá: "Jelikož Medvěd už odmítá dále zaměstnávat svůj mozek, jsem ochotna spočítat vítězku poslední. I když ono to zas tak těžké nebude. Počet článků na blogu je bez dnešního 54. A jak víme, 5 + 4 je 9. Druhý menší balíček tedy získává DRIECNASLECNA :)."



Medvěd Bručoun: "To jsou ale babizny dvě neposlušné! Ani jedna neuvedla, který balíček by chtěla. Jak je teď budeme rozdělovat? Tady abych musel furt přemýšlet, fakt!"

Sova Moudrá: "Uděláme to naprosto jednoduše. Stejně se nám všechny kočky musí ozvat na mail zapiskyprolisku@gmail.com, aby zaslaly svou adresu, na kterou dárky doručíme. Takže která z těchto dvou pošle e-mail dřív, ta si bude moci vybrat složení balíčku. Jestli bude chtít lak červený a náhrdelník sovičkový (mimochodem moc krásný, že ano) nebo lak fialový a náhrdelník stromový."

Liška Zrzavá: "Já jsem strašně ráda, že můžeme holky potěšit a doufám, že se jim ceny budou líbit!"

Medvěd Bručoun: "Mohl bych už jít? Vše důležité jsme projednali, pokud vím. A já mám docela hlad, víte? Nechtějte po mně, abych začal být nepříjemný!"

Sova Moudrá: "Dobrá tedy, rozpoutším dnešní zasedání. Jsem spokojena s výsledkem a apeluji na Lišku, aby dostála svým slibům."

KONEC ZASEDÁNÍ

A to je všechno. Já už jen připomenu, ať se Evina, Anna Ananasová a driecnaslecna ozvou do mailu se svými poštovními adresami. Děkuji za účast v soutěži, za krásné komentáře a prostě za všechno. Se už zase opakuju, já vím.

Mějte krásného Mikuláše a doufám, že jste nedostaly brambory nebo uhlí!

L.


Komentáře

  1. To je dokonalé losování :) Výherkyním gratuluji. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. tak oznamuji, že Ananaska se ozvala jako první a vybrala si balíček se sovičkou, takže milá driecnaslecna dostane lak fialový a náhrdelník stromový ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Lištičko, tak to je fakt perfektní losování! To se ti povedlo!!

    OdpovědětVymazat
  4. Klobouk dolů, super losování. Díky za vloženou energii, je to super.

    OdpovědětVymazat
  5. :-D opravdu super losování, konečně něco jiného než random a opravdu moc podařeného
    gratulace k výhrám, závidím ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda to se mám, díky moc! Pěkně to zvířátka vymyslela :)

    OdpovědětVymazat
  7. děkuji za pochvaly, předám je i Sově a Medvědovi ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Hehe, vy tři jste skvělý. :))
    No jasně, že jsem ráda... ;))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak toto je opravdu výborné, vtipné a navíc ilustrované! Snad nejlepší vyhlášení nějaké soutěže, co jsem kdy četla :)
    P.S. Blahopřeji vítězkám ;)

    OdpovědětVymazat
  10. A je to tu, nakazila jsem lisku svym konsiliem. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, naše lesíky jsou prostě podobné ;)

      Vymazat
    2. Lesni tvorove si dycinky umeli poradit, o tom neni pochyb a neni pochyb ani o podobnosti :-)

      Vymazat
  11. Moc jsem se pobavila a vítězkám gratuluji :)
    PS: Chápu :) A na FB toho taky zrovna dvakrát moc vidět není... :P :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)