Vánoční potěšení od Lavery

Jak já bych měla nejvíc na světě ráda zimu! Mám k tomu všechny předpoklady - liščí kožíšek, lásku ke sněhu a narozeniny v únoru ;). To by ovšem moje pokožka nesměla stávkovat. Okamžitě se vysuší, naskákají fleky, vyrážka a hned tak něco nepomáhá. Tento rok dokonce zklamal i osvědčený Excipial U Lipolotio. Co s tím? Nemůžu přece chodit jako vysušená treska. Nehledě na to, že už se na mě všichni dívali, jako kdybych měla nějakou hnusnou nakažlivou kožní nemoc.

Takže když byl zase jednou den dopravy zdarma, spojila jsem příjemné s užitečným. Už dlouho mě totiž lákala Ananaska a pak já jak vidím něco s čokoládou v krásném balení ... No prostě musíte uznat, že jsem LAVERA Dárkový set Čokoládová fantazie nutně potřebovala!



Vánoční limitovaná sada Čokoládová fantazie obsahuje: Tělové mléko a Sprchový krém s hřejivou vůní čokolády a Červeného pomeranče. Najdete ji v okrasné krabičce z pevného papíru v barvách čokolády a pomeranče. Uprostřed je vystřihnutá hvězdička, skrz kterou vidíte obsah.



Rovnou přiznávám, že set využívám zatím jen dva týdny. Ale musela jsem Vás informovat, protože limitka je limitka a za chvíli byste ji taky už nemusely sehnat.


Tělové mléko BIO Čokoládová fantazie



Kvůli tělovému mléku jsem do této sady vlastně šla. Očekávala jsem hydrataci vysušené pokožky a chtěla se zbavit nepříjemné vyrážky, která mi naskákala na pažích. Obal je plastová tuba, která stojí na zaklapávacím víčku. Obsahuje 150 ml mléka. Líbí se mi design, tmavě hnědá barva s oranžovým pomerančem k sobě krásně ladí a stříbrný nápis Lavera s certifikátem BIO Organic jen dodávají na kráse.

Vůně je zajímavá. Nemyslím si, že by všem čumáčkům lahodila. Ale znáte mě - čokoláda je čokoláda a když ji nemůžu každý den jíst kvůli línii, tak ji na sebe budu aspoň mazat ;). Připomíná mi nějaké kokino z dětství, ale ani omylem si nemůžu vzpomenout jaké. Přítel po prvním přičuchnutí okamžitě hlásil karamel, tak si to přeberte. Prostě slaďárna a kdo nemá rád vůni jídla v kosmetice, volí jinou variantu.



Při prvním použití jsem byla vyjukaná z konzistence. Čekala jsem hustší. Ale pak jsem si uvědomila, že to není máslo, které jsem si zvykla používat, ale mléko. Roztírá se hezky a hned se vpíjí do pokožky. Takže další šok, že nebude hydratovat. Omyl! Mé paže si chrochtaly blahem. Voněla jsem na všechny strany, v lese si toho všiml kde kdo a navíc - zmizela mi vyrážka! Asi moje zhýčkaná srst potřebuje lepší mazátka než klasiku z drogerie.




Sprchový krém BIO Čokoládová fantazie



Seznamte se s mým prvním biosprcháčem! Najdete ho ve stejném obalu jaký má brácha mléko a obsahuje taky 150 ml výrobku. Vůně je totožná a když se osprchujete a pak namažete tímto setem, můžete si být jisté, že Vás bude chtít někdo sníst ;). Sama se občas musím držet, abych si neukousla kus prstu.

A teď přichází největší překvápko dne (pro mě teda bylo). Jasně, název už sám říká, že se jedná o krém. Ale kdo by to čekal? Já ne. Takže jsem vyplcla bobek na hubku a jala se umývat. A ono nic! Žádná pěna! Cožeeee? Čučela jsem jak tele na nová vrata. Až pak mi to došlo. Za prvé žádný fujavácký sulfát ve složení a za druhé ne gel ale krém. Aha!



Musela jsem si nějakou dobu zvykat. Že nebude žádná pěna. To je děs, jak je na něco člověk zvyklý a když to pak nemá, tak je automaticky něco špatně. U šampónů mě tohle totiž už nemůže vyvézt z míry. Ale sprcháč má prostě pěnit, aby umyl, none? Mozek okamžitě vysílá signály, že se stala zrada a že bez pěny všechna špína zůstane tam, kde nemá. Chvilku jsem jej přesvědčovala, že to tak není a už jsme učinili menší pokrok. Pořád se mi to zdá divné, ale už se nedrhnu půl hodiny a neliju na sebe půl litru přípravku v domnění, že bez pěny to nejde.

Sečteno a podtrženo - jsem naprosto spokojená! Zbavila jsem se hnusácké vyrážky, pokožka je hydratovaná a voním jako čokoládový bonbón s pomerančem. Na to Vám můžu už jen říct, jděte do Lavery taky! Koupila jsem tady za 269 Kč. Když už ne pro sebe, tak určitě setem potěšíte někoho pod stromečkem. Kdyby se Vám nepozdávala vůně čokolády (nechápu, ale připouštím), můžete zkusit variantu s pomerančem a rakytníkem. A ne, nedělám tomuto e-shopu reklamu, jen prostě zrovna ten můj set v danou chvíli měli nejlevnější ;).

Znáte výrobky Lavera? Měly jste někdy sprcháč, který nepění? A jaké tělové mazání používáte na zimu?

Užívejte!

L.












Komentáře

  1. Laveru tak nějak obcházím z uctivé vzdálenosti. Vůně čokolády v kosmetice mému čumáčku úplně nelahodí, takže zase jednou ušetřím. :D Kdyby ale někdo udělal něco s vůní jehličí, jdu do toho! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmm, vůně jehličí - díra na trhu! :D ale samozřejmě nápad nechávám Tobě, to bych Ti neudělala, abych hned začala podnikat s jehličím z lesa ;)

      Vymazat
  2. Chci chci chci! Po téhle vůni se můžu utlouct. A ano, měla jsem sprcháče, co nepění, a mám je docela ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. konečně někdo, kdo mi rozumí v mé čokoládové obsesi ;) na to nepěnění si stále zvykám, ale už to není taková hrůza jak na začátku, míň vysušená pokožka mi za to stojí!

      Vymazat
  3. Ty jejich tělový mlíka už chválilo víc lidí, asi co nejdřív vyzkouším. Já měla vůči Laveře dřív iracionální předsudky, ale pak se mi dostalo do rukou pár vzorků pleťovky a byla jsem příjemně překvapená a z těch běžně dostupných značek ji mám daleko raději než třeba Weledu (kterou bych naopak strašně chtěla mít ráda, ale všechno, co jsem měla, bylo takový, že bych za to nikdy nedala plnou cenu). Akorát šampony mě nijak neoslovily, ale já jsem na šampony strašně vybíravá, jediné, co jsem si pořídila dvakrát po sobě, byl ajurvédský šampuk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já to mám přesně naopak s Weledou :D tu obcházím obloukem, ani nevím proč, i když měla jsem od nich vzoreček tělového mléka a žádná hitpoška teda ... od Lavery mi tu leží ještě nějaké vzorky pleťových krémů, tak jsem na ně hodně zvědavá ;)

      Vymazat
  4. Mňáááám!! :o) mě nepěnění nevadí, jsem zvyklá na bio šampóny a ve sprše používám olej Saloos, takže ten set asi chci :o) teda až spotřebuju aspoň půlku mazadel, co mám doma :o)) takže tak odhadem za dva roky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooooo, tak to mám špatnou zprávu :( tohle je totiž limitka, takže si ji budeš muset koupit :P abys pak nebyla zklamaná, víš ;)

      Vymazat
  5. nepěnění nemusím, ale čokoládu a pomeranče miluju, už jsem na sadu mrkala a přemýšlím o ní.... ale já už utratila celou výplatu!!!! fuj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to se přece před Vánocema nepočítá, protože utrácíš i za dárky ;) takže si musíš koupit i něco hezkého pro sebe, aby ses odměnila! máš svolení z lesa, kdyby něco ;)

      Vymazat
  6. Zní to vážně lákavě. Čokoláda, pomeranč...jsem také únorová a zrzavá, ale zimu fakt nemusím, také mé ruce křičí po hydrataci, no i ten zbytek těla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. únorová zrzka - nejlepší kombinace! ;) ruce naštěstí mazat nemusím, ale s tím tělem je to horší :( jak udeří zima, tak je hydratace důležitá, o tom žádná! ;)

      Vymazat
  7. Hmm...vypadá to lákavě! Laveru mám moc ráda a na pohled to vypadá báječně, ale mě se z těhlech sladkých vůní občas zvedá kufr a někdy mi naopak neskutečně voní...Jinak na zimu mám moc ráda másla od Deep Steep :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasné, já chápu, že to není pro každého ;) ale mají toho v nabídce víc, takže si každý může vybrat svoje ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)