Milý kosmetický Ježíšku ...

Nejdříve si musíme ujasnit, jak to s tím Ježíškem vlastně je. Vy si totiž myslíte, že je jenom jeden. Ale považte - jak by to všechno zvládal? Přece nemůže rozumět všemu, navíc ještě obdarovat miliony lidí! Takže má své pomocníky. Představte si kápo Ježíška, který má pod sebou Ježíšky pro různé sekce. Ježíška na oblečení, Ježíška na elektroniku, Ježíška na hračky ... A samozřejmě Ježíška na kosmetiku. No a tento Ježura má v kapse veškeré Vaše kosmetické sny. Ví, jaký odstín Vám sedí, jaký máte typ pleti, jakou vlasovou kosmetiku potřebujete a co Vám zrovna dochází.

Bohužel občas kápo Ježíšek něco pomotá a chce Vám za každou cenu udělat radost. Takže dostanete kosmetiku, kterou jste nechtěly, nesedí Vám nebo je prostě na prd. On totiž této sekci vůbec nerozumí. Začne fušovat kosmetickému Ježíškovi do řemesla a to pak nedopadá dobře. Musíte mu ale odpustit. On to myslí dobře. Jakmile rozbalíte pod stromečkem nevyhovující pleťové mléko, šampón nebo špatný odstín očních stínů, nebuďte proto naštvané ;).

Zdroj


Takže kdybych měla napsat dopis kosmetickému Ježíškovi, nemusela bych se dlouho rozmýšlet. Jelikož je doba pokroková, Ježura si můj seznam najde i na internetu, ne? ;) A nebudu se vůbec žinýrovat! Žádné dlouhé přemýšlení nad cenou, dostupností ani počtem.



Začneme rovnou vlasovkou, protože co si budem nalhávat, přes tu já jsem magor. A nebude to vůbec originální. Poslední dobou čtu všude jen o značce John Masters Organic a nedá mi to spát. Nutně bych potřebovala šampón s mátou a tavolníkem k péči o problémovou vlasovou pokožku a k němu jisto jistě opěvovaný kondicionér s citrusy a pomerančovými květy. A aby měl Ježíšek levnější poštovné, tak by mohl přihodit i mořskou mlhu ;).



V péči o pleť mám taky jasno. Poslední dobou mě nejvíc zaujal Dr. Hauschka a jeho koncept. Zjednodušeně by se dalo říct, že ke krásné pleti Vám stačí tři kroky - čištění, tonizace a hydratace. Takže bych si přála pleťový čistící krém, pleťové tonikum ´Special´ a regulační pleťový olej. U oleje si teda nejsem jistá, jestli by mi neucpával póry, páč jsem k tomu docela náchylná. Všechny výrobky jsou určeny pro problematickou, smíšenou, nečistou, mastnou, zánětlivou a pórovitou pleť (jo, tu moji :D). A moc dobře vím, že nedávno byla na e-shopu akce 50% sleva na vše. Ještě teď biju hlavou do stolu, že jsem neobjednala :(.




No a nějaké to mazátko na tělo by se mi taky šiklo samozřejmě. Sice je to už asi klišé, ale já bych chtěla zkusit tělové máslo od The Body Shop. Žádná přírodní pecka, ale jako ... Si nemůžu pomoct. Kdyby Ježíšek chtěl, tak mu s výběrem pomůžu i osobně, páč se chystám před Vánoci do Prahy, což? Já vím, že nemůže stát dvě hodiny v obchodě jak já a přičuchávat ke všem krémíkům desetkrát po sobě. Nabízím své služby!

Zdroj


Pomalu se dostáváme k dekorativce a tady toho bude víc :D. Kdybych si měla vybrat jen jednu věc z celého seznamu, tak by to byl Bobbi. Brown. Když někdo nazve paletku očních stínů Rich Chocolate, tak nemůže čekat, že bych na to neskočila. Navíc je fakt nádherná! A drahá :(. Ale když já jsem byla fakt hodná! Celý rok!

Zdroj


A taky mě hodně zaujala značka The Balm. Takže kdyby nevyšel Bobbi, tak bych brala Nude Tude paletku. Ty jejich vtipné názvy a obaly nemají chybu! Navíc na českém e-shopu mají ještě dnes akci 2 + 1 zdarma, akorát už je docela vykoupeno :(.

Zdroj


Sexy Mama pudr má už taky nějakou pověst - hodně dobrou. A já, leskloun obecný, už bych si ve svých letech nějaký lepší pudr zasloužila, co říkáte?

Zdroj


Když už budu mít novou paletku očních stínů, tak bych k ní mohla dostat i oční linky, to dává smysl! Bashi mě totiž nalákala na Long Lasting Eye Liner Pen od Gosh. Není ta hnědá boží? Je! ;)

Zdroj


Nebyla bych to já, kdybych nutně nepotřebovala další stopadesátý lak na nehty. Když se řekne Urban Decay, tak se všem vybaví oční stíny a taky je všichni chcou. Tak to mě zrovna nebere. Ale jako sada laků na nehty z limitky Rollergirl ... hmmm ... dala bych si říct!

Zdroj


Už finišujem, neboj, Ježíšku. Tuhle věc totiž nutně po... Jo, jasně ... Nepsala jsem to u všeho? :D Ale jako fakt. Štětec na minerální make-up totiž nemám. Objednala jsem ho z Améru (iHerbu) a nepřišel. Takže bych si ho zasloužila. A nemůžu si už přece dál patlat na tvář MMU plochým štětcem na make-up!

Zdroj


Já vím, je toho moc. Ale jako co, přát si můžu všechno. Navíc Ježíškovi je jasné, že mám ještě v únoru narozky a že si může nechat něco do zásoby. A že když náhodou na nějakou věc zapomene, tak se svět nezboří.

Jaké kosmetické přání máte Vy? Věděly jste, že existuje kosmetický Ježíšek? Chtěly byste něco z mého výběru?

Krásný víkend!

L.













Komentáře

  1. WHEN SCRIPTURE DIED

    With the death of the apostle John, Scripture died. There was, nor is there any new Scripture after the last apostle died. The only way creed books and catechisms contain Scripture is if it is copied from the Bible. All so-called post Biblical revelations from God are man-made doctrines. There are no new Scriptures.

    John 16:13 But when He, the Spirit of truth, comes, He will guide you into all the truth; for He will not speak on His own initiative, but whatever He hears, He will speak; and He will disclose to you what is to come.

    Jesus told the apostles that He would send the Holy Spirit to guide them into all the truth. Jesus did not say the apostles would be guided into a partial truth. There was, nor is there any new truth today. The apostle had all of the truth.

    Ephesians 3:3-5 that by revelation there was made know to me the mystery, as I wrote before in brief. 4 By referring to this, when you read you can understand my insight into the mystery of Christ, 5 which in other generation was not made know to the sons of men, as it has now been revealed to His holy apostles and prophets in the Spirit.

    The mystery of Christ was revealed to the apostle Paul, and the rest of the apostles and the prophets. There is no new mystery to be revealed by any so-called modern day apostles and prophets. Paul said; has now been revealed. Paul did not say, will in the future be revealed.

    2 Peter 3:15-16 ...just as our beloved brother Paul, according to the wisdom given him, wrote to you, 16 as also in all his letters,speaking in them of these things, in which are some things hard to understand, which the untaught and unstable distort, as they do the rest of the Scriptures, to their own destruction.

    Letters written by the apostle Paul were Scriptures. All of the words and letters of the apostles were Scriptures. The apostles words were God's words. The words in man-made creed books, catechisms, statements of faith and new books of so-called revelation, are not Scriptures. Scripture is found in the Bible and the Bible alone.

    2 Timothy 3:16 All Scripture is inspired by God and profitable for teaching, for reproof, for correction, for training in righteousness;

    ALL SCRIPTURE DIED WITH THE LAST APOSTLE.

    THE SO-CALLED NEW REVELATIONS FOUND IN CREED BOOKS, CATECHISMS, STATEMENTS OF FAITH AND OTHER BOOKS ARE NOT SCRIPTURE.

    WHY WOULD YOU SEEK GOD AND HIS WILL FOR YOUR LIFE, USING MADE-MAN DOCTRINE?



    YOU ARE INVITED TO FOLLOW MY BLOG. http://steve-finnell.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. To si piš lištičko, že bych chtěla i něco z tvého výberu!!! S tím Hauschkou mi to ani neříkej, 50% slevam, to jsem teda zabila. Já teď měla takový frmol, že jsem to jednoduše nepostřehla. A to bych potřebovala doplnit toto http://www.yinyang.cz/dr-hauschka/pece-o-plet/pletove-mleko/. To mi moc vyhovuje místo denního krému. Jak jsem si myslela, že budu potřebovat něco pro zmatnění pleti a zatažení pórl, tak v tomto si moje pusina přímo vrní blahem. Asi se mi pokouší dávat najevo, že už opravdu potřebuju přípravky pro stárnoucí pleť:( Nicméně tuhle srandu, budu muset v příštích dnech doobjednat. Koncept mě tolik nebere. Hauschka mi vyhovuje a hodně, nicméně pořád mám svoji hlavu a patlám si to podle sebe. Jastli chceš vyzkoušet ten pleťový olej, napiš mi na mail tuttobene.cz@gmail.com, mám ještě polovinu té vzorkové lahvičky.
    Tak ať se ti splní tvoje kosmetická přání:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no šak Ty jsi jedna z těch, která mě na Hauschku nalákala ;) přemýšlela jsem nad tou testovací sadou, ale nakonec jsem na tu akci taky zapomněla :( snad bude po Vánocích akce další a neboj, budeš první, komu o ní dám vědět ;) děkuji za komentář i nabídku testování, už píšu mail ;)

      Vymazat
  3. Sexy Mama je neeej! a kdy sis objednávala ten štětec? mně přišel balík z iHerbu po skoro pěti měsících, nevzdávej to :D už jsem na něj i zapomněla, docela jsem na poště zírala.
    jinak já bych teď hrozně chtěla Naked3, nějakou pěknou sadu z Lushe a něco od Primavery, asi testovací sadu na mastnou pleť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cože? po pěti měsících? :-O tak to mám ještě šanci :D objednávala jsem myslím někdy v květnu, psala jsem jim i pár mailů a pak jsem se na to vykašlala, měla jsem tam MMU a štětec :(

      po Primaveře taky pokukuju, ale ještě jsem se ani neodvážila něco chtít :D tak ať se Ti aspoň nějaké přání splní! :)

      Vymazat
  4. Já bych brala vše! Krásný seznam, kvalitní...to určitě něco z toho dostaneš.

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký seznam, takový akorát, řekla bych :o)
    Taky iherb? Já už čekám půl roku.. no, asi už svůj MMU neuvidím.. tak ať ti Ježíšek přinese aspoň část tvého tužebníku a přeji krásný víkend Lištičko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Enko, moc děkuji, taky přeji krásný víkend! a třeba se svého MMU někdy dočkáme, Natálka mi opět dala malou naději ... :D

      Vymazat
  6. Chudák kosmetický Ježíšek, vždyť si strhne hřbet! ;)
    No jo, paletku od Bobbi bych si taky nechala líbit, ale asi budu mít prostě smůlu, protože jsem si ji nepřála. Ale já jsem nenáročná, mé přání na pleťovou kosmetiku Ježíšek dostal, snad všechno dopadne dobře. :) Jinak doufám, že přinese hlavně kontaktní gril (takovou tu malou potvůrku) a váleček na těsto. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bobbi je taková ta třešnička navíc, tajné přání, o kterém nikdo neví ;) nedokážu si totiž představit, že bych někomu "normálnímu" a kosmeticky nepolíbenému řekla, že si přeju oční stíny za 1 500 Kč :D

      tak doufám, že Ježíšek všechny Tvá přání vyplní a nejen ta kosmetická :) a aspoň se můžu po Vánocích těšit na nějaký grilovací a pečící článek, co? ;)

      Vymazat
  7. Teda, v hodne vecich bychom se shodly :). Tak drzim palce, nejlepe at Jezisek prinese vsechno :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, to bych po něm ani nemohla chtít ;) ale přát si to můžu všechno, to zas jo ;)

      Vymazat
  8. Krásný seznam, něco dalšího do Johna (tenhle šampon je super!) a paletku od Bobbi bych taky brala. Já jsem zjistila, že v posledním letech zaměstnávám především toho kosmetického Ježuru, tak jsem zvědavá co krásného mi naježí :) Nejvíc jsme si přála set od Therapie, tak uvidíme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chjo, s tím Johnem už mě fakt všichni štvete! :D tak doufám, že kosmetický Ježura nic nepoplete a přinese set i s nějakým překvápkem ;)

      Vymazat
  9. Tak snad Ježíšek přinese něco ze seznamu :) Můj pokyny nedostal, co chci, by stejně nedonesl. Tak si musím nadělit něco sama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jakto? :( ale co, aspoň si koupíš, co se bude líbit Tobě a budeš mít klid ;)

      Vymazat
  10. Doufám, že ti Ježíšek donese všechno ze seznamu. Já jsem si teď byla v pátek pro JMO kondiš a jsem z něj strašně nadšená :) Polovinu věcí z tvého seznamu by se zcela jistě objevila i na mém seznamu. Hlavně theBalm, JMO, Bobbi Brown, UD. To bych si nechala líbit :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě chvíli a fakt si ten JMO koupím klidně za plnou cenu! :D tolik doporučení, to už fakt není možné! aby v tom zas nebyl nějaký zakopaný pes :D ... já si myslím, že všechny kosmetické maniačky by si něco od těchto značek nechaly líbit ;) taky přeji, aby Ježíšek splnil tajná přání!

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)