Drahá sranda od Artistry

Jednoho krásného dne za mnou přijde kamarádka a říká: "Ty furt řešíš tu kosmetiku, že? Do redakce nám přišel balíček s nějakýma drahýma stínama na oči, tak tady je máš!" Strčila mi do ruky černou krabičku se značkou Artistry a divila se mému nechápavému výrazu. Tohle přece nemůžu přijmout - věc za 850 Kč jen tak! Byla jsem ale ujištěna, že je stejně nikdo u nich nechce. Tak jsem brala. S posvátnou úctou se na ně doma měsíc dívala, než jsem je byla schopná vůbec použít. Páč jako drahá značka. Navíc tekuté stíny, které vypadají jako lesk na rty. Zajímavé!



Říkám rovnou, že o Artistry jsem nikdy předtím neslyšela. Trochu jsem prošustrovala net a taky jsem toho moc nenašla. Mají sice i oficiální české webovky, ale nic zajímavého ke značce na nich není. Bacha, když rozkliknete, tak hraje hudba, takže raději nezkoušejte v práci nebo si vypněte zvuk ;). Každopádně mi ta jejich koncepce přijde trochu jako "luxusní" Avon. Artistry totiž můžou prodávat jen vlastníci podnikání Amway. Neptejte se mě, co to znamená, ale přijde mi to podezřelé.



Pojďme radši k samotným stínům. Jsou z limitované kolekce jaro/léto 2013 a nesou název Tekuté oční stíny Trio v odstínu Sparkling. "Dvoufázové složení na bázi vody je nutné v lahvičce protřepat - okamžitě se změní v hedvábný pudr, který lze lehce nanést na oční víčka. Snadno se vrství pro jemný nebo intenzivní barevný efekt." - toď ofiko popis.

Stíny dostanete v černé krabičce se zlatými popisky. Abych pravdu řekla, tak nic moc. Za ty prachy (850 Kč) bych čekala něco lepšího. Samy vidíte, že se balení snadno ošoupe a nevypadá hezky. Samotné lahvičky už jsou o něco lepší. Vypadají jako lesky na rty, jsou z plastu, který má napodobovat efekt matného skla. Vršky vyfasovaly barvu zlatou a "Áčko" jako logo značky. Bohužel jsou na nich vidět otisky prstů.



Stíny se nanáší na oči aplikátorem, takže nemusíte mít štětec ... Jo, musíte. Aplikátor je totiž na nic. Nebo s ním neumím manipulovat. Prostě mi nabíral produktu strašně moc a když jsem ho otřela o hrdlo, tak zase na oku nebylo nic. Nanášela jsem tedy štětcem.

Omlouvám se na za nekvalitní foto, proto dávám raději v menším rozlišení :(


Před použitím je nutné lahvičku protřepat, aby se spojily dvě části. Pak by se vodový efekt měl změnit na hedvábný pudr. Ten si teda představuju jinak, ale nevadí. Stíny mi prostě přijdou strašně tekuté a díky tomu se blbě nanáší. O nějakém stínování raději pomlčím. Když jsem chtěla použít všechny tři barvy dohromady na jedno líčení, vznikl z toho velký hnusný flek.

Na sluníčku


Jsem ochotna přiznat, že stíny vypadají na ruce fakt krásně. Zleva pískový odstín Golden Sunset se zlatými odlesky, růžový Twilight a kovově modrý Midnight Star s odlesky do stříbrna.

Ve stínu


Aplikace je složitá, stínovat se s nimi nedá, takže jsem vyzkoušela poslední variantu - jeden odstín na celé víčko. A zase nic. I s bází Artdeco se stíny slévají do záhybu oka. Po pár hodinách se dokonce vytratí. Stojí pak zdržování se s nanášením za to? Nestojí!

Sečteno a podtrženo - nikdy více! Leží mi na dně kosmetického šuplíku a nemám důvod je vytahovat. Za osmsetpáďo drahá sranda. Kdybych si je koupila za vlastní, tak jim to snad jedu omlátit o hlavu. Pokud by některá z Vás po nich přece jen zatoužila (vzhledem k tomu, že jsou z limitky, nejsou moc lehce k sehnání), klidně jí je přenechám ;).

Máte nějaký drahý produkt, který Vás zklamal? Kolik byste byly ochotné dát za oční stíny? Znáte značku Artistry?

Užívejte!

L.







Komentáře

  1. ale fuj ten obal! vypadá to jako takové ty věci, které prodávají ve večerkách a které radši nikdy nechci zkoumat. jinak barvy jsou sice pěkné, ale na pokoukání na ruce je to teda hodně drahý špás :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně jak píšeš! můžu si tím akorát tak kreslit obrázky na ruce :D

      Vymazat
  2. Tak to asi nechci, ještě, že jsi za to nemusela platit... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, značku jsem viděla poprvé a teď už vím, že i naposled ;)

      Vymazat
  3. Amway je hnusná multilevelová společnost, ruce pryč :)! Pár mých známých zešílelo a začalo pro ně dělat, a už se s nimi nedá bavit o ničem jiném. Tak hlavně, že sis toho nemusela koupit za svoje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem si říkala, že ty jejich stránky mi přijdou podezřelé ... kdyby to bylo levné jako Avon nebo Oriflame, tak neřeknu půl slova, ale za ty prachy fakt ne! ;)

      Vymazat
  4. O té značce už jsem slyšela. Tuhé práškové stíny před mnoha lety měla máma a překvapivě dodnes na ně vzpomíná. Možná tehdy to bylo ještě k něčemu. Nyní by se mi to nechtělo ani zkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím dealery Amway nekontaktujte mne. (už to udělal někdo za vás, když jsem nechala komentář na jiném blogu).

      Vymazat
    2. třeba Lucie z nich byla nadšená: http://www.zivotpodlelucie.com/2013/09/artistry-vodove-stiny-lush-rtenky-karel.html, takže možná je chyba ve mě, každopádně dál to pokoušet nebudu ;)

      tak s těmi dealery je to vtipné :D

      Vymazat
  5. Na pokochanie na ruke pekné :) Za tie prachy, no nekúp to. Než som začala čítať, prezrela som len obrázky a tak si hovorím, že wow aké krásne farby, no po prečítaní ma to hneď prešlo:D Keby aspoň to balenie bolo pekné, ale toto ani na poličku radšej nevystavovať :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem z těch odstínů na ruce byla nadšená, když jsem zkoušela poprvé ... to jsem si i říkala, že jim ten hnusný obal odpustím, ale bohužel ... :/

      Vymazat
  6. Lištičko tak to je fakt trefné drahá sranda. Já když zjistila, že Artistry je vlastně Amway, tak jsem ztratila okamžitě zájem o cokoliv (jednou jsem měla tu čest být na jejich školení, protože tchýně si jednu dobu s touto značkou pohrávala a teda to bylo vymývaní mozků :-)...Navíc jsem nedávno dostala mailem nabídku na schůzku a testování této značky (v překladu nákup) a to jsem ignorovala. Souhlasím, kdyby si to člověk koupil za svoje, tak to je fakt na reklamaci - luxusní Avon je trefný taky :-)..ufff zlatá drogerka za pár kaček !-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidím, že jsem jedna z mála, co o této značce nikdy neslyšela a že je to docela známá firma! vymývání mozků nebrat! už jen díky strategii společnosti bych si od nich už nic nekoupila, i kdyby to stálo stovku! ;)

      Vymazat
  7. Ahoj Lištičko, je pravda, že Artistry není levná a že s těmahle stíny to není jednoduché, ale z vlastní zkušenosti vím, že když si s tím člověk vyhraje, dokáže to vykouzlit krásný efekt. Ze začátku jsem myslela, že mi z toho hrábne, dokonce jsem přemýšlela o tom, že bych je vrátila, bylo mi totiž řečeno, že do tří měsíců mohu produkt vrátit, když tam bude minimálně třetina... ale nakonec jsem se rozhodla jim dát ještě jednu šanci a doteď toho nelituji. Stínovat je s tím komplikovaný, chce to mít trpělivost. Já spíš barvy na sebe různě vrstvím a stejně jako v článku od Lucky to roztírám prsty. Nejvíc se mi na tom líbí, že barvy opravdu vydrží celý den a nemusím se pořád kontrolovat v zrcadle, když jsem na nějaké akci. V mém případě jsem naprosto spokojená. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak aspoň někdo se našel! :) já bohužel vstávám v pět ráno a nedokážu si představit, že bych se 10 minut piplala s nanášením stínů :D a celý den mi taky nevydrží :( a jak vidím na mailu, tak stíny našly novou majitelku, jsem ráda, že udělám zase jednou někomu radost ;)

      Vymazat
    2. Kdyby jen deset minut ;D mnohdy i je to i mnohem víc.
      Moc děkuji, jsem si jistá, že ti to někdy oplatím ;)*

      Vymazat
  8. Ano, Artistry neni levna kosmetika, ale muzu dat ruku do ohne za to, ze je kvalitni. (Nejsem dealer) Problem je jen v tom, ze musite umet s kosmetikou pracovat a trochu tomu rozumet. Stiny za 100,- z drogerie umi pouzivat kazdy. Proto jak je mi znamo, kdo tuto kosmetiku nabizi, mel by vas vzit take na sezeni, kde vam vse vysvetli a nauci vas s touto kosmetikou pracovat. Jinak je to opravdu jen draha sranda. Ja pouzivam celou radu teto kosmetiky a uz bych si nic jineho nekoupila. Atake, jak dlouho vam vydrzi stiny, pudr ci rasenka z drogerie a od artistry? To se proste neda srovnat. Nakonec vas to tak draho nevyjde, to mi verte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem stíny dostala, takže žádnou odbornou přednášku jsem k nim neměla ;) ale myslím si, že nic podobného k nanášení stínů nepotřebuju, zkoušela jsem to různými způsoby a stejně jsem hezkého výsledku nedosáhla :( a i kdyby byla na vině moje nešikovnost, tak to, že mi na očích nevydržely ani s bází pod oční stíny je prostě fakt, který neodpouštím! nic jiného jsem od značky nezkoušela, takže nemůžu říct, jaké jsou ostatní výrobky, ale tahle zkušenost mě prostě odradila, bohužel ...

      Vymazat
  9. Dobrý den, chtěla bych jenom podotknout jednu věc: na výrobky od Amway máte 100℅ záruku spokojenosti. Jestliže by se Vám výrobek jakkoli nezdál, měl špatný odstín, barvu nebo se Vám po použití nelíbil výsledek, můžete i použitý výrobek zaslat zpět firmě a dostanete své peníze zpět. Zkuste něco takového v drogerii DM s make-upem... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusila jsem a v DM mi naprosto bez keců vrátili peníze, když dekorativní kosmetika nevyhovovala. Dřív (nevím jak teď ) tiskli zezadu na každou účtenku informace o časové lhůtě o vrácení peněz. Amway prodávají předražené výrobky průměrné kvality - nebrat!

      Vymazat
  10. Milé dámy celá tato recenzní komunikace je asi tak kvalitní, jako kdybych já (muž) recenzoval nově obdržené Ferrari, o kterém jsem se nic nedozvěděl a za rohem jsem ho rozmlátil a napsal o něm, že je to křáp, že se ani neudrží na silnici....

    OdpovědětVymazat
  11. Je vidět, že první chyba byla, že oční stíny dostal někdo, kdo vůbec netuší jak s Artistry pracovat. Proto se říká přímý prodej a povinnost každého distributora je, postarat se o zákazníka. Vysvětlit mu, jak se stíny nanáší a poradit mu s celkovým líčením. Kosmetika se používá jinak než je většina žen zvyklá a není to nic složitého. Já jsem s Artistry naučená do 10 min. Vůbec nechápu jak se ten balíček do redakce dostal. Další podstatná věc je, že firma Amway je nejekologyčtější na světě a všechny obaly jsou recyklovatelné. Ano přátelé, je to luxusní balení, které je v přírodě biologicky odbourlatelné a barvy a tisk je bezpečný. Navíc ten obal je papírová krabička, já ji osobně stejně hned vyhodím. Taky všechny výrobky dlouho vydrží a je na ně 90 denní záruka spokojenosti. Kdyby jste daly peníze a nebyly spokojené, tak to vrátíte distributory a o své peníze nepřijdete. Jestli hodnotíte značku na základě tohoto článku, tak se podívejte na amway Wikipedia a www.amway-fackta.cz Možná změníte názor. Je až neuvěřitelné kolik lidskosti se zkrz amway systém nachází. Podle mě, by měla firma dostat Nobelovu cenu za světový mír, to jak k lidem a přírodě přistupuje. Dokonce zachránili Mexický záliv, kde došlo k ropné katastrofě a zachránili svými ekologickými výrobky množství korálů a živočichů..... Takže je na každém čemu bude věřit. Jsem vděčná, že firma existuje. Mě výrobky zachránily pleť, vitamíny imunitu, antibiotika už neberu víc jak 5let.....
    Toď vše, dalo by se psát a psát...
    Takže všem přeji pevné zdravý a úspěšný, bohatý život. Kdo hledá správné informace a je otevřen možnostem, ten nalezne.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za hezký komentář! :)